Treść główna

Słucham – Mówię – Rozmawiam

FUNDACJA „ANTONI” we współpracy z PORADNIĄ RODZINNĄ „ANTONI”
ZAPRASZA NA WARSZTAT o KOMUNIKACJI

SŁUCHAM – MÓWIĘ – ROZMAWIAM

Warsztat przeznaczony jest dla osób, które nie są zadowolone ze swojej komunikacji i mają poczucie niezrozumienia ze strony innych. Uczestnicy warsztatów poznają zasady skutecznego komunikowania się, zwiększą świadomość w zakresie własnego stylu komunikacji i poznają techniki jego doskonalenia. Tematyka warsztatu obejmuje zasady aktywnego słuchania, skutecznego formułowania komunikatu, a także elementów komunikacji niewerbalnej.

Na tych warsztatach dowiesz się co utrudnia i co ułatwia komunikację.
Określisz swoje słabe i mocne punkty w komunikacji.
Dowiesz się jak skutecznie słuchać i mówić.
Przećwiczysz techniki pozytywnej komunikacji.

GDZIE: Wrocław, al. Kasprowicza 26
KIEDY: 25 III 2017 (sobota) godz.9.00-16.00
ZAPISY: anna.conopka@gmail.com

Ilość miejsc ograniczona, decyduje kolejność zgłoszeń; ostateczny termin zapisów 10 III 2017r.

KOSZT: 190 PLN

Jeśli nie możesz zapłacić pełnej kwoty, to skontaktuj się z nami. Nie chcemy aby finanse były dla Ciebie przeszkodą.

OSOBY PROWADZĄCE:

Anna Konopka – pedagog, mediator współpracujący z Polskim Centrum Mediacji, psychoterapeuta pracujący w ujęciu systemowym po OSS w Krakowie rekomendowanym przez PTP, absolwentka Szkoły Trenerów Wszechnicy UJ – trener Dolnośląskiego Centrum Psychoterapii

Maria Obertaniec – psycholog, trener, psychoterapeuta w trakcie certyfikacji przy PWT; absolwentka Szkoły Trenerów SIEĆ rekomendowanej przez PTP; od 15 lat prowadzi warsztaty z zakresu kompetencji osobistych;

WARSZTAT PRZEZNACZONY JEST DLA OSÓB DOROSŁYCH.

Metoda warsztatowa to mini-wykłady, praca w grupach, w parach, praca indywidualna (kartka/ołówek), kreatywne formy – plakat, drama. Podczas warsztatu uczestnicy uczą się otrzymując nowe informacje, ale także poprzez reflektowanie i wymianę doświadczeń. Warsztat opiera się na aktywności własnej uczestników, dlatego czas warsztatu mija bardzo szybko i efektywnie. ZAPRASZAMY DO ZAPISÓW!