Treść główna

Boże Narodzenie w pudełku po butach

Akcja „Boże Narodzenie w pudełku po butach” dobiegła końca. Na szersze podsumowania przyjdzie jeszcze czas, ale już teraz pragniemy bardzo serdecznie podziękować wszystkim osobom, które włączyły się w przygotowywanie prezentów dla naszych podopiecznych. Bóg zapłać za Wasze wielkie i hojne serca!

W ostatnim tygodniu trwania akcji co chwilę przyjeżdżał do nas ktoś z paczkami – było to dla nas bardzo budujące. Żałujemy, że nie mogliśmy z każdym zamienić choćby słowa, by od razu podziękować, ale zapewniamy Was o naszej wdzięczności i modlitwie za Was. We Wrocławiu i innych miastach Polski (docierały do nas paczki z Opolszczyzny, Wielkopolski i Śląska) przygotowaliście ponad 400 prezentów! Bardzo serdecznie dziękujemy!

Wielkie podziękowania wysyłamy również do Polonii mieszkającej w Londynie i okolicach. W polskich parafiach w stoicy Wielkiej Brytanii naszym wolontariuszom udało się zebrać ponad 800 paczek.

Wszystkim zaangażowanym, nie tylko Polakom, jesteśmy bardzo wdzięczni.

Poniżej krótka grafika z informacją o akcji. Zdjęcia można obejrzeć na naszym profilu na Facebooku pod adresem https://www.facebook.com/fundacjaantoni/posts/447342205449770